Cum aleg numele domeniului

Toti cei care isi fac un site, au de facut primul pas prinalegerea unui nume pentru domeniu. Aici avem cateva categorii de site-uri: personale, pe o anumita nisa (poate fi vorba si despre un hobby sau orice altceva) sau cu scop bine definit (de exemplu marketing afiliat).

In functie de cele trei categorii, avem diferite modalitati de a alege un nume pentru viitorul nostru domeniu. Daca vorbim din punct de vedere SEO, atunci ar fi bine ca in numele domeniului sa fie unul sau doua cuvinte cheie (keywords).

Nu faceti abuz de cuvinte cheie, nu va va fi de nici un folos, iar daca unul e suficient si se poate lega cu categorii sau taguri, e super ok.

Incheiem prima parte a acestui mini-tutorial SEO cu doua trei cuvinte despre continut, mai ales pentru primele 50 de articole, pana va ia google „la ochi”.  Incercati sa scrieti articole de 300-500 de cuvinte maxim, in care densitatea cuvintelor cheie sa nu depaseasca 7-10%. Cred ca si 5% este ok,macar pentru inceput. Si nu uitati de viteza de incarcare a site-ului. E foarte importanta in primele zile de viata ale nouli site. Contiut curat, original si de calitate, este cheia succesului.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.