Cum am omis eu sa scriu despre D-Petre?

Sateam si rasfoiam blocul lui Cetin – aka Arhi/ sper ca nu gresesc sau fac confuzie – si dau peste un blogger cam de varsta mea – sau asa arata – D-Petre. Omul e din Resita, deci un pic peste mana sa zica asa, eu trec mereu prin Deva – singura capitala de judet la care desi exista loaclitatea cu numele judetului, nu e ea – pasionat de fotografie si evident de blogging. Asa ajung eu sa populez rapid categoria cu bloggeri la mine pe site.

Cum am omis eu sa scriu despre D-Petre?

Vad eu ca si D-Petre, D o venei de la domnul sau este initiala – cocheteaza cu profitshare, sa speram ca si castiga ceva din treaba asta, ca altfel stau bannerele alea degeaba pe site. Asa si? Cu asta am terminat cu Petre si iar incep sa scriu balarii sa fac norma la cuvinte in articol? Intre timp am mai rasfoit net-ul si am aflat ca D-ul vine de la Dalea! Adica DA, il cheama teoretic Petre Dalea. Iar pentru ca asa il cheama, a trecut la un domeniu nou cu design mai modernist, EMD cu numele sau.

De fapt nu D-Petre nu este Petre ci Petru, cate afla omul daca sapa pe internet – ma laud, am gasit chestia asta la el pe site, la drepturi de autor – asa ca nu o sa pun o poza cu el, ca sa nu ma risc sa incalc drepturile. De fapt cine e curios ce si cum scrie Petru Dalea, poate sa se uite la el pe blog/site. Pe ambele daca are chef, ca asa cum am spus are cel putin doua care-i poarta numele! Deci am mai scris despre un blogger la mine, acum sa vedem daca se trezeste cineva sa scrie si despre mine, ma indoiesc si nici nu pot sa zic ca imi doresc!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.