Cum comanzi carti de vizita online

Cartidevizita24.ro este un magazin online de carti de vizita, ce iti pune la dispozitie sute de modele gratuite si personalizabile. Desi suntem in era tehnologiei, cartile de vizita sunt in continuare oglinda ta si a companiei tale.

Cartile de vizita sunt create pentru a-ti promova propria afacere, pentru a atrage telefoane, e-mailuri, fani pe social media. O carte de vizita trebuie conceputa astfel incat sa atraga. Daca nu ai un specialist de marketing care sa se ocupe de acest element de branding, cartidevizita24.ro te poate ajuta si cu design-ul nu doar cu printul.

Te intrebi cum poti iesi in evidenta cu ajutorul unei carti de vizita? Este bine sa stii ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate. Ceea ce conteaza in cazul unei carti de vizita este calitatea culorii, a printului cat si a cartonului folosit.
Cartile de vizita pot fi printate pe o hartie normala, lucioasa sau speciala, iar design-ul poate fi unul simplu, elegant sau extravagant.

Daca vrei sa iesi din anonimat, renunta la formatul tipic al carti de vizita si opteaza pentru modele de carti de vizita atipice – carti de vizita cu scris pe verticala, colturi rotunjite, serigrafiate sau tiparite pe suport din plastic transparent.

Cartidevizita24.ro scurteaza timpul alocat procesului de achizitionare a cartilor de vizita. Alegi modelul preferat din site, completezi formularul de comanda cu datele tale si lansezi comanda.

Cartidevizita24.ro pune accent pe calitatea printului si a materialelor pe care acestea sunt realizate (de la cartoane simple, reciclate sau texturate pana la plastic semitransparent sau folie magnetica).

cartidevizita24.ro

cartidevizita24.ro

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.