Cum devin milionar in Romania?

Raspund de la primul rand: greu – asta ca sa nu stai pana la sfarsit sa citesti si sa crezi ca exista o varianta rapida sa ajungi in TOP – exclus mosteniri, tepe sau alte chestii de genul asta. Pentru a strange un milion – lei, euro sau dolari – in termen de zece ani, ai nevoie de 1.000.000/(120 luni) = 8.333 de ce or fi ei pe luna. In 30 de ani e si mai lejer, ai nevoie sa economisesti doar 2.777 de euro, lei sau dolari. Ti se pare o suma enorma? Teoretic oricine castiga peste 3.000 pe luna poate deveni milionar in 30 de ani. Vrei o suma mai mica? Ai nevoie de mai putin, evident.

Cum devin milionar in Romania?

Sa stii ca merge si viceversa, in 30 de ani poti sa toci un milion aruncand pe geam mai putin de 3.000 de euro pe luna [ valabil evident la orice valuta ]. OK, parca 30 de ani e cam multi si aproape 9.000 pe luna e cam greu de facut. Mai exista o alta metoda? NU. Ca sa ajungi milionar pe picioarele tale trebuie sa faci bani. Practic este greu sa treci pragul de subsistenta, aici e explicatia de ce nu avem pe toata lumea milionara.

Sfatul meu: incearca sa faci un plan prin care sa castigi peste 8.000 de euro lunar, nu arunca cu banii in stanga si in dreapta si ai sanse mari sa ajungi milionar. Stiu ca e greu sa ai o afacere ceva, sau ma rog – sa-ti gasesti un job cu banii astia. Dar totul incepe de la zero. Ai un plan? Pune-l in aplicare, apoi veti daca poti face planul scalabil, adica sa faci zi de zi acelasi lucru, dar la alt nivel si sa multiplici banii. E greu, dar multi reusesc. Totul este sa renunti la ideea de a fi angajatul altora.

Educatia: cheia succesului oricarui milionar! Iar educatie nu inseamna neaparat facultate, liceul zic eu ca e obligatoriu totusi.Poti invata si in afara facultatii, doarca va trebui sa cerni tu ce informatie ste buna si care nu. Pentru ca in genral la o informatie buna, exista 100 false pe aceiasi tema. Sau si mai rau, exista doar sfatui teoretice generale: nu te lasa dupa primul esec, fii perseverent, invata din greseli, etc. Adica fix pix!

Cheia succesului

Cheia succesului oricărui milionar

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.