Cum e sa fii prezent pe wall-street.ro

Prin 2015 a fost publicat un articol pe wall-street.ro despre un blogger roman, unul evident din TOP 3, care si azi are caveva zeci de mii de vizitatori unici pe zi: da pe zi nu ca altii pe luna – chiar si astia ar fi fericiti daca ar merge la fel si peste un an. La mine e pauza totala, cu cateva mii pe zi, asta in zilele bune, caci in general asa cum am mai spus, ma invart pe la 1000 de unici pe zi, sau mai exact 35.000 pe luna – statistica medie a ultimilor trei luni.

Sunt un fel de n-am mai fi, nici nu auzisem de Claudiu Vrinceanu si ma dadeam mare blogger. Azi pare ca e atat de bine sa scrii despre antreprenoriat si despre cum sa faci bani online incat lumea ar putea sa te ia in serios. Am descoperit un articol pe e4Ro in care ma intrebam daca pot castiga 1000 de euro in online-ul romanesc. Azi stiu raspunsul, este DA.

Unii zic ca ar fi ok sa devii influencer, asa apari la televizor, scriu despre tine publicatiile online, ce mai – devii o vedeta! Uite, Chinezu castiga in 2014 cam 40.000 de euro – pe an mai, nu pe luna! Astia zic zi eu bani, mai ales in 2014, ca acum parca nu mai sunt asa de multi, cam 3.000 de € pe luna din Blogging. Daca Brandu’ lu’ Chinezu are pe YouTube 480 de abonati, inseamna ca degeaba ai fost pe Look TV, dovada ca vlogul s-a inchis acum patru ani, la fel cum a si inceput, brusc. De c escriu iar despre Chinezu? Pentru ca pur si simplu nu mai am despre ce sa scriu – mai exact nu stiu despre ce sa scriu, caci subiecte sunt cu duiumul pe internet. Hai ca mi-a venit acum o idee, fac rubrica DEX, si uite asa explic cuvinte pe care oricum toti le stiu – sau nu. 

Site de stiri

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.