Cum imi promovez mai bine site-ul

Cu totii ne dorim sa fim primii in cautarile facute pe inetrnet, insa deja se pare ca acest lucru nu mai este la fel de usor ca acumcateva luni. Daca prin cateva tehnici SEO cunoascute de majoritatea blogerilor aveai snasa sa fii pe prima pagina la anumite cautari, chiar si pentru o concurenta medie, astazi acest lucru a devenit din ce in ce mai greu.

Pentru a promova un site, metode de genul inscrierea in directoare sau postarea unor comentarii pe diverse bloguri au devenit ineficiente. Va fi acesta un avantaj pentru firmele ce ofera promovarea site-urlor prin metode SEO eficiente?

Sa asteptam si sa vedem ce va urma, faptul ca algoritmul celor de la Google se schimba cu rapiditate, nu mai da sansa celor ce nu se informeaza sa tina pasul cu cei ce fac ast ain mod constant. Promovarea dupa ureche poate face mai mult rau decat bine, continutul unui advertorial trebuie sa creasca in mod evident, caci texte de promovare de 500 de cuvinte par a fi mai mult ineficiente, minimul necesar pare a fi astazi undeva in jurul a 600 de cuvinte pe articol.

Page Rank-ul paginilor nu s-a mai modificat de ceva timp, ceea ce a dezavantajat pecei ce aveau site-urile penalizate, cumparatul de link-uri este din ce in ce mai dezaprobat de cel mai popular motor de cautare, concluzia fiind firesc aceea ca va trebui sa va cautati un content writer profesionist care sa se ocupe de articolele de pe propriul site.

Avantajul celor ce scriu articole contra cost a devenit vizibil, incet dar sigur, pretul pentru suta de cuvinte scrise in mod profesional creste de la 1-2 euro la aproape 3 sau chiar 4 euro pentru aceeasi cantitate de informatie scrisa la comanda. Faptul ca o persoana nu poate scrie la un nivel satisfacator mai mult de 4-5 articole zilnic este semnalul ca puteti incepeti si voi activitatea de content writer, cu timpul va fi cu siguranta nevoie si de serviciile voastre.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.