Cum ne ferim de tepe online

Am ajuns la concluzia ca este necesar sa avem o lista de tepe ce se pot da in mediul online, ba mai mult sa avem o lista cu tepari din diverse sectoare ale afacerilor online. In principal ne dorim o lista cu persone care dau tepe pe internet in domeniul SEO si al content write-ingului, deoarece este domeniul de unde membrii e4Ro castiga cel mai bine.

Am vazut zeci de tertipuri prin care unele persoane dau teapa celor ce vor sa-si ridice intr-un fel site-ul. De ce nu apeleaza la un site de sutinere gazduit de e4Ro nu stim, insa mai important este sa-i demascam pe cei ce ne duc cu zaharelul, sau ne posteaza un advertorial pentru doua sau trei zile, apoi dispar.

Cel mai mult nu pot intelege intermediarii care nu au nici macar bani de reclame, cei ce te duc cu vorba cateva ore, apoi iti explica cum au ramas fara bani in contul de PayPal, nu pot face un transfer bancar si multe alte tertipuri care duc in final la neplaceri in mediul online.

Nu inteleg cum poti da teapa unei persoane, apoi sa ai pretentia ca acea persoana sa nu sara si sa comenteze acest lucru in mediul online. Totul cu speranta ca nu se vor mai pacali si altii in acelasi mod.

Nu ne referim la cei ce ofera servicii de proasta calitate, asta e o alta discutie pe care o vom abordda separat. Ne referim la cei ce trag o teapa cu buna stiinta. Ai informatii, posteaza mai jos! Da argimente si convinge lumea de ce sa nu mai lucram cu X sau cu Y! Aceast apostare este vizibila si chiar citita de cei ce sunt interesati de subiect. Asa ai ajuns si tu aici!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.