Cum pot fructifica una sau mai multe pagini de facebook

Lasand la o parte chestia aia scrisa despre Zoso – adica sa ceri bani ca sa ti se citeasca blogul, ma gandeam ca ai putea fructifica paginile tale de Facebook, sau chiar grupurile. Legat de grupuri, iti sugerez sa le faci deschise, avand in vedere ca dupa ce depasesti 200 de membri nu prea mai ai ce face, iar din experienta am vazut ca te ajuta mai mult un grup deschis decat unul inchis. Asa ca daca ideea de a avea un grup inchis este sa nu stie ce se scrie in grup, stai asa pana faci 200 de membri si apoi deschide grupul.

Cum pot fructifica una sau mai multe pagini de facebook

O pagina de FaceBook sau un grup este la fel ca un site, cu singura deosebire ca de obicei pe site ajung cititorii cautand ceva, iar pe facebook intra de mai multe ori daca gasesc informatii interesante sau daca vor si ei sa posteze si sa fie luati in seama.

Care este cifra magica de membri sau fani? Eu zic ca 10.000, pentru ca la 5.000 am vazut deja ca scartaie, mai ai nevoie de postat constant, etc. Insa la 10 k fani sau membri deja se ocupa altii de treaba asta, inevitabil.

Sa zicem ca avem o pagina care se numeste „La Multi Ani” si ai invatat fanii sa posteze poze si dedicatii! O sa ramai mirat cati se vor folosi de ea! Am inceput experimentul acum ceva timp, acum pagina merge singura!

Dar de o pagina de FaceBook numita „Buna Dimineata” ce zici? Cate or fi nu stiu, dar e la fel ca la paginile alea cu bancuri, unele merg struna, altele bat pasul pe loc, depinde cum incepi!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.