Cum poti creste DA in MOZ

Daca scriu toti despre autoritate, despre DA si PA din MOZ, de ce sa nu scriu si eu, de exemplu sa dau sfatiuri cum sa cresti DA la site-ul tau in trei luni! De ce trei luni? Pai asa actualizeaza ei datele, deci mai repede nu merge – aici depinde cand te apuci, daca o faci cu o luna inainte de actualizare, atunci ai mare bafta! Altfel va trebui sa muncesti si sa astepti. Iata mai jos sfaturile mele care te vor ajuta sa-ti cresti PA si DA in MOZ.

Cum poti creste DA in MOZ

Ai vazut si tu ca ti-au scazut metricii in MOZ, da DA si PA – autoritate pagina si domeniu sunt mai jos ca niciodata? Pai e din cauza ca cei ce te-au citat au patit acelasi lucru, asta e viata, repede le scrii sa iti stearga link-ul de acolo! Asta ar fi un sfat dintr-o suta, mai am si altele pe lista. Autoritatea Domeniului (DA) se bazeaza pe o multime de factori. asa ca e suficient [ sau NU ] sa umbli la unul din factori ca sa-ti rezolvi problem asi sa cresti DA-ul.

O unealta buna este Disavow Links, care va ajuta sa urcati cateva pozitii in SERP. Asa ati scapat de link-urile nedorite. Va duce inevitabil la cresterea DA si PA, cu conditia sa primiti altele mai bune in locul celor sterse.

Aduce contentul o crestere a metricilor din MOZ? Unii zic ca aduce, eu zic ca nu prea. Dovada site-ul nostru pe care postam zilnic. Ramanem la parerea ca doar link-urile de calitate duc de fapt la cresterea metricilor. Unii zic de viteza site-ului, masurata pe PageSpeed Insights de la Google. Acolo vedeti cat de repede se incarca site-ul vostru pe mobil si pe desktop. Daca viteza este sub 50 e de rau! Tinta este sa va incarcati site-ul complet in maxim 5 secunde. Fara o interventie in tema WordPress va fi foarte greu, iar cu cat pagina e mai mare, cu atat viteza totala de incarcare a site-ului va fi mai mare si ea. Pozele ocupa mult spatiu si se incarca mai greu, asadar se recomanda formatele JPEG 2000, JPEG XR si WebP in locul vechilor PNG sau JPG.

Creștere DA si PA in MOZ

Cum poți creste DA in MOZ

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.