Cum s-au dus pe Apa Sambetei 9 ani de munca

Prin 2012 am decis sa trec la bologging, asa ca m-am apucat de luat domenii, initail am mrs pe TLD-ul info pentru ca erau site-uri informative, dar eram atras si de pretul mai scazut al acestor TLD-uri. Asa au luat nastere peste 100 de site-uri, doar ca la un moment dat am observat ca cei de la Godaddy s-au cam „magarit„, au crescut pretul domeniilor si ce sa vezi: daca ramai fara cont la ei pentru ca cineva binevoitor a pus mana pe tableta ta, nu mai recuperezi nimic. De ce? Pai vor o poza cu buletinul in mana! Ca sa vezi si sa nu crezi!

Cum s-au dus pe Apa Sambetei 9 ani de munca

Evident ca poti merge pe partea justitiei, iar la noi sunt el putin 3 articole in Codul Penal care incrimineaza spartul de conturi. Asa a am apelat la justitie, probabil ca totul se va rezolva pe 1 iulie. O mare parte din munca mea s-a dus pe Apa Sambetei, nu mai poate fi recuperata. Asa a o vom lua de la zero, dar pe TLD-ul .ro, prin amabilitatea celor de la ClausWeb. De mult ziceam ca o sa o fac, doar ca am lenevit si acum trag ponoasele.

Intre timp am cumparat cateva domenii noi si ma apuc sa restructurez cumva lista asta nesfarsita de site-uri. Daca ajung la 10 domenii si 100 de siteuri zic eu ca va fi super ok. DA, va fi destul de greu sa recuperez veniturile, dar zic eu ca pe baza experientei acumulate va fi totusi mai bine la final. Nu mai am eu un Kodiaq nou, am insa masina si asta e ok. Nu mai am o lista lunga de site-uri, dar si asta poate fi un avantaj. Am keywords pe care trebuie sa ma axez, voi munci mai mult si sper eu ca va fi cu folos.

Epilog: nu stiu cum se va termina povestea, sper sa-mi recuperez macar site-urile, masina si sa raman cu casa de vacanta din Ungaria, poate si putin din investitia pierduta sa se recupereze, dar nu sper prea multe de la afacerea asta perdanta din Republica Moldova. Ce nu pricem din toata tarasenia asta este faptul ca unii prefera sa piarda totul, la risc, in speranta ca-l ard pe celalalt atat de tare, incat sa-l usture. OK, dar daca asta iti afecteaza copii, familia, oare merita?

Portofelul gol

Cum s-au dus pe Apa Sambetei 9 ani de munca

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.