Cum sa ai succes online in 2021

Ma uitam azi la episodul 6 din Miliardar sub acoperire la Discovery, apoi mi-am zis ca ar fi interesant sa descopar si eu cum poti avea succes online in anul de gratie 2021. Ma gandeam ca poate ajung si eu ca Bogdan Teches, asa ca m-am pus pe studiat site-urile mele, sa vad ce subiecte atrag trafic mai mult si care aduc venituri mai bune. Nu mi-a venit sa cred ca de fapt subiectele abordate de copii sunt cele mai „banoase” nu doar in anul acesta, ci in toti anii. Asa ca daca vrei sa ai succes, gaseste subiecte atractive pentru cei mici, dar care stiu sa citeasca si sa caute pe internet.

Cum sa ai succes online in 2021

Daca o sa te apuci sa scrii despre programane o sa ai poate succes, dar cu siguranta ca nu o sa ai parte de prea multi bani. Nu am sa intru in detalii tehnice, cred ca va prindeti si singuri de ce copii sunt sursa adevarata a traficului pe internet. Pentru ca ei cauta mereu raspunsuri la intrebari, unele chiar stupide. Cum mi-am dat seama? Pai de curand am zis sa scriu un articol din asta pe un site abandonat. Surpriza: de atunci traficul creste constant, ma si miram de unde atata revigorare a unui astfel de site.

Nu stiu ce va fi dupa 20 martie, momentul zero al celor ce au venituri online din blogging, dar indiferent de ce schimbari vor fi, vom fi obligati sa ne adaptam. Ce stiu sigur este ca 83% din trafic este de pe telefoane, iar un procent si mai mare il reprezinta veniturile obtinute din acest trafic, vorbim de 93%. Va dati deja seama ca restul traficului nici nu conteaza de fapt. Asa ca ganditi-va de 10 ori la cum arata site-ul vostru pe dispozitive mobile.

De aia va zic, vedeti si voi cam despre ce vorbeste Bogdan Teches sau Selly si o sa aveti si voi succes. Eu cred ca viitorul este pe YouTube, pentru ca acolo banii se fac altfel, dar va trebuie cifre mari, de ordinul sutelor de mii sau milioanelor. Primul pas: butonul de argint! Nu e chiar greu de facut primul pas, mai grei sunt urmatorii doi, adica ala de aur si evident cel de diamant. La ala visez si eu, acum am doi urmaritiori, fii-miu [ corect este cu doi i, ati inteles? ] si evident fii-mea [ tot cu doi i se scrie corect! ].

succes online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.