Cum sa castigi un milion de euro cu un blog

Daca ai citit titlul deja te gandesti ca o sa fie o mare minciuna in articol, este? Cum adica sa castigi un milion de euro cu un blog? Pai depinde in cat timp, nu-i asa? Ia sa facem un calcul pe zece ani: deja ajungi la 100.000 de euro pe an, adica la mai putin de 10.000 de euro pe luna! Daca mai imparti suma la zile, ajungi sa vezi ca ai nevoie de doar 275 de euro pe zi! Clar ca e mult un castig de 300 de euro pe zi, dar 100 deja nu pare chiar greu, daca eu am reusit un maxim de 80 de euro intr-o singura zi, iar peste 50 de euro pe zi de suficent de multe ori incat sa inteleg ca se poate!

Cum sa castigi un milion de euro cu un blog

Daca te asteptai sa te invat eu cum sa castigi un milion de euro cu un blog inseamna ca te-ai inselat, nu stiu raspunsul, dar stiu ca se poate! Nu intr-un an, ci in zece cel mult! Nu merge la fel de repede cum au crezut unii ca se rezolva cu Bitcoin-ul, dar merge! Multa munca, ceva investitie este neaparat necesara, fler si cam asta-i reteta. La mine un site mediu castiga cam 10 – 20 de euro pe zi, deci cu cinci site-uri medii ajungi la 100 de euro pe zi, cu 15 matematica zice ca ai avea acei 300 de euro pe zi, care la finalul a zece ani de acumulari te-ar face milionar in euro!

Ma si intreb ce face un blogger daca dispare AdSense, ce mai vinde ca sa scoata un ban din online? Dar cum ar fi sa ai 100.000 de unici pe zi? Eu ma invart la o medie ce 5.000 de unici pe zi si ma declar multumit, desi recunosc ca mereu ma gandesc cum sa dublez suma asta. Astept sa vad daca reusesc sa strang un milion de membri pe grupurile mele, am deja 10%, cat sa mai fie pana imi ating telul? Sau cine stie, poate reusesc sa am o pagina de un milion de fani! Ma umpu de bani, este?

blogosfera

Cum sa câștigi un milion de euro cu un blog

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.