Cum sa instalezi un meniu ca la WikiPedia pe WordPress

Nu-i asa ca ti-a placut ceea ce ai vazut pe WikiPedia legat d emenouri de navigare in articol? Iat ca ca acum poti folosi plugin-ul Easy Table of Conents si ai rezolvat problema. In acest articol iti voi arata pe viu cum se face asta. Tot ceea ce trebuie este sa instalezi si sa activezi plugin-ul, apoi sa folosesti Heading-urile pana la nivelul 6 si gata tebelul cu continutul acestui articol. Evident ca vor fi folosite in ordinea H-urilor, adica H2 va fi de fapt sub meniu pentru H1.

Cum sa instalezi un meniu ca la WikiPedia

In primul rand trebuie sa setezi de la cate H-uri sa inceapa inserararea, iar asta apare la fiecare articol in parte [ in subsolul ferestrei de editare. Am vazut ca poti sa-ti faci si chestii custom, dar ca si voi eu sunt acum la inceput, deci testez.

Tabel de continut

Asa cum se vede, am ales H2 prima data mai sus, iar acum H3, care a devenit un subcapitol pentru ceea ce am scris mai sus. Cand revin la H2 voi trece la al doilea meniu. Pare destul de simplu, nu-i asa? Mi-a placut asta si cred ca ajuta si la navigarea pe site. Abia astept sa testez cum se vede pe mobil. Arata ok, acum am testat pe site-ul acesta. Desi aici nu sunt chiar sigur ca isi are rostul, cred ca am sa pastrez plugin-ul activ, dar o sa-l implementez pe site-ul www.Limbagermana.online, unde este mai folositor.

Plugin-uri utile

Am ales si aici H2 ca sa vedeti rezultatul in meniu – tabela continut. In mod cert nu mai e nevoie sa exeplific, cred ca v-ati dat seama ce contine si cum se foloseste acest plugin. Voi reveni cu un tutorial despre magazine online, am de gand sa transform www.Broderii.info in magazin online, nu stiu daca pe domeniul principal si articolele de pana acum sa treaca la sectiunea blog, sau o sa fac un subdomeniu numit chiar magazin.

Atentie! Este posibil ca plugin-ul sa preia in menou – tabel de continut – si alte chestii de pe pagina [ la mine lua partea de jos cu „Poate vrei sa citesti si”, am dezactivat-o simplu din setarile plugin-ului! Ma intreb daca ajuta si la SEO chestia asta, in ideea ca am link intern pe un anumit keyword. Oricum ajuta la organizarea articolelor mai lungi, deci am mai facut un pas inainte si unul inapoi [ orice plugin in plus incurca pe undeva site-ul, macar pe partea de incarcare daca nu si in alte privinte – gen securitate. ].

Magazine Online WordPress

Cum sa instalezi un meniu ca la WikiPedia pe WordPress

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.