Cum sa-mi monetizez grupurile de pe FaceBook

Am cateva grupuri pe FaceBook ce insumeaza peste 150.000 de membri, evident o mare parte fiind si ei iesit  la agatat postari care sa le aduca clienti. La fel de evident ca nu se aproba postarile lor, ca nu e normal sa te promovezi pe grupurile altora. Iti faci matale grup de interese, pagina si poate si un site si te promovezi singurel. A, mai poti apela la FaceBook Ads, da nu mai e gratis – in schimb necesita si ceva munca si evident timp, ca nu se strang sutele de mii de membri/fani peste noapte.

Cum sa-mi monetizez grupurile de pe FaceBook

Deci daca vrei sa scoti bani folosind grupurile de FaceBook, ai nevoie de o activitate care sa stranga banii de pe urma cititorilor tai. OK, vinzi gogosi – chiar si sub forma de stiri, poti sa gasesti clienti pe FaceBook. Acum depinde cat de interesant este pentru membrii grupului ceea ce oferi tu. Indiferent ca sunt servicii, marfuri sau stiri. Dar ca idee, nu-ti pierde timpul pe grupuri gen anunturi, etc. Acolo chiar nu citeste nimeni nimic, doar posteaza in speranta ca sar repede clientii, ca din pamant sau iarba verde!

O alta varianta de monetizare pentru cei ce au comunitati mari nisate ar fi colaborarea cu firmele care desfasoara activitati pe nisa respectiva. O factura face cat 1000 de cuvinte, asadar ar fi necesar minim un PFA – mai exista si varianta in care te angajeaza ei cu prestari servicii. Asadar exista variante de monetizare a grupurilor si paginilor mai mari de FaceBook. Dar parca tot mai bine iti iei singur banii de la AdSense. Nu zic bine?

Grupuri pe FaceBook

Cum sa-mi monetizez grupurile de pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.