Cum sa (NU) vinzi o casa

Ma chinui cam de 5 ani sa-mi vand casa din Ungaria, adica de cand serviciul nu mi-a mai permis sa lucrez de acolo. Asa ca pune anunturi pe net, scade din pret, etc. Rezulatul zero, pentru ca nu-i asa, nu stai acolo sa o arati fix cand are chef cumparatorul. Multi zic ca vor sa o vada pe dinafara, desi are filmare din interior si exterior, dar el musai sa vada. Nu zic ca nu-i dau dreptate 50%, dar nici eu parca nu as lasa cheia vecinului ungur, desi de gradina el are grija. Stii de ce nu0i dau dreptate 100%? Pentru ca minte.

Cum sa (NU) vinzi o casa

Evident ca am o casa atragatoare,iar pretul imbatabil,dar romanul are mereu ceva ce-l nemultumeste. In cazul de fata ca el trebuie sa faca 500 de kilometri doar ca sa vada casa, eu ca fac 3000 nu se pune. Stiu ca e greu sa vinzi la distanta, dar nici motive puerile nu e ok sa invoci. Ti-e frica ca nu sunt o persoana reala, poftim, fa 70 de kilometri si intelege-te cu mama mea. Nu, ca de fapt pe tine altceva te macima, sa nu cumva sa te razgandesti  si sa pierzi banii de drum.

Sincer sa fiu la 33.000 de euro pe o casa de 100 mp, noua si cu o gradina de 1800 mp intr-un sat de 100 de ori mai ok ca satele din Romania, nu mai stateam pe ganduri. De fapt nici nu am stat acum 15 ani, doar ca mai am 15 pana la pensie, cand ma pot retrage acolo. Am zis sa fac un gheșeft, vand casa si vad eu la pensie unde ma stabilesc. Cu banii aia mai pun ceva si iau o garsoniera. Teoretic nu pierd investitia, sau cel putin sper sa fie asa.

Da, ma plang si eu ca un natang, este evident ca daca vreau sa vand imi iau un an concediu, sau vad cum lucrez de acasa. Atla solutie nu exista, evident. Am pierdut un client care teoretic putea cumpara, desi iarna? Acum i se pusese pata, iarna asta, ca la primavara e cam incomod. Nu mai zic la vara. Revin cu finalul povestii, desi sunt sigur ca-l stiu deja. Inca un client pierdut.

casa în Ungaria

Cum sa (NU) vinzi o casa in Ungaria

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.