Cum sa-ti cresti karma pe Reddit

M-am inscris si eu pe Reddit desi sincer sa fiu nu prea am inteles de ce, pentru ca nu-mi aduce pana acum niciun beneficiu ca blogger. Asta pentru ca evident nu prea am unde sa-mi distribui munca mea asidua, dar sa lasam asat si sa revenim la karma. Ei bine, in curand ajung la 6K, si ma gandesc daca asta ma ajuta cu ceva. Cum sa o cresti relativ usor, fara sa te ostenesti prea tare. Ai doua modalitati, sa postezi sau sa comentezi. La ultima parte e mai greu, pentru ca ar trebui sa fii pe faza cand lumea citeste ce comentezi tu, evident la o postare populara.

Cum sa-ti cresti karma pe Reddit

Treaba ar trebui sa fie relativ simpla, eu mi-am reszcut karma pe Reddit destul de repede si fara sa ma chinui in mod evident. Am reusit sa ajung la 6.000 doar postand de cateva ori pe reddit-ul Funny, cea mai simpla varianta posibila! Ai la dispozitie 30 de milioane de membri, deci mereu se gasesc online cateva mii. Acum de exemplu sunt 56 K pe reddit, e posibil sa ai sanse mari sa prinda gluma ta.

Ai grija insa ce postezi, sa nu te trezesti cu karma negativa [ nici nu stiu daca exista asa ceva, dar cum s-ar zice, minusuri poti primi relativ usor ]. Mai mult, am primit si cateva recompense, 250 de coins de doua ori si un silver nu stiu ce. Macar de puteai cumpara ceva cu banii aia virtuali, dar mai am timp a ma prind ce pot face acolo, momentan intru de cateva ori pe saptamana, sa-mi maresc Karma. Am descgis si un subreddit, unul cu glume, unde am 12 membri si postez doar eu! Nici macar nu stiu de ce s-au inscris, nu poti vedea cine-s membrii, asa ca asta e!

eu pe Reddit

Cum sa-ti crești karma pe Reddit

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.