Cum scapi de virusii de pe Facebook

Culmea este ca intrebarea ar trebui sa fie retorica, insa din pacate se pare ca un antivirus bun nu te scuteste de virusii de pe Facebook, macar la capitiloul mesaje aiurea. Asa ca in afara de faptul ca ai un antivirus pe PC, ar fi bine sa vezi ce-ti ofera BitDefender Safego pe Facebook. Am sa-l instalez pe unul din PC-uri si am sa vad ce face si daca face bine! Din ce spun cei de la BitDefender, care m-au mai salvat in cateva situatii critice, e ceva necesar.

BitDefenderDesi recunoasc ca folosesc de ani buni alt antivirus, cred ca BitDefender este o solutie buna, nu doar pentru ca e romanesc, ci pentru ca l-am vazut la treaba.

Daca vrei sa scapi de nesiguranta contului pe FaceBook, unde orice aplicatie poate sa te atace fara ca macar sa stii, cand deja multi te pun sa dai like automat pe paginile lor in mod invizibil, cred eu ca o aplicatie antivirus special creata pentru FaceBook merita instalata!

Cel mai enervant mi se pare cand primesti chestii din acelea care te invita sa vezi cine ti-a vazut profilul sau uite ce video interesant cu tine circula pe FaceBook! Scam, SPAM si virusi, evident! Nu ti se pare ca de la o vreme PC-ul tau merge mai greu? Ia ghici ce este de vina? Nu ma crede pe minem vezi ce zice BitDefender Safego!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.