Cum se promoveaza unii pe FaceBook

Am si eu ca tot romanul cateva grupuri ce insumeaza cam 150.000 de membri, cel mai mare are undeva pe la 35 de mii, restul mai mititele. Ei bine ma amuza cum incearca unii sa se promoveze, postand de zeci de oro aceiasi chestie – asta nu ar fi totul, daca nu spun ca oricum nu li s-a aprobat niciodata o postare de genul asta [ adica pe intelesul tuturor, cand am de sters, dau click pe numele lui si apar 100 de postari de sters – aici FaceBook ar trebui sa introduca sterge tot! ].

Cum se promoveaza unii pe FaceBook

O garamada de fete, femei sau domnisoare incearca sa ne invete cum sa ne machiam, nu am avut rabdare sa aflu daca ai si ceva de vanzare, probabil ca au, altfel de ce ar posta la infinit cum se „boiesc” la ochi in direct. Sa le vezi cum incep cu „buna dragele mele”, etc. de zici ca-s duse rau cu pluta. Sunt duse, e clar – altfel s-ar prinde ca nu le aprob postarile, nu-i asa?

Mai e unul cu cani – poze pe cani, personalizate le zice el, adica ii trimiti o poza si el o aplica pe cana ta. Mai si posteaza omul, de zici ca altceva nu are ce face. Urmeaza cei cu IPTV, astia nu au inteles ca nici macar nu e legal ceea ce fac, iar recentele arestari din Italia si Spania nu i-au cumintit, se pare. Lasa-i ca-i cumintesc eu, ii dau afara din grupuri! Bine, in afara de ala de-mi da si mie gratis, ca pe ala nu am cum sa-l exmatriculez, ca raman fara posturile TV romanesti si ajung iar la alea rusesti!

Ar mai fi transportatorii, pe astia vreau sa-i civilizez, sa le explic ca e o harta pe Google maps unde poti sa te inregistrezi cu firma, da omul Click pe oras si apare o firma, care sa-l ia sau sa-l aduca (de) acolo. Crezi ca musca gogomanii? Nu, ei posteaza eu sterg si parca ai zice ca e o joaca de-a fraierii si adminii.

Postări FaceBook

Cum se promovează unii pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.