Cum te poti imprieteni cu Loredana Crina Juglea

Nu stiu de ce am avut mereu tendinta sa leg Petrosaniul de olteni, poate din cauza echipei de fotbal Jiul din localitate. Asta pana cand am dat cu ochii de Loredana Crina Juglea, fata blonda care scrie la rubrica sport a ziarului din localitate. De ce este Jiul apa oltenilor dar este si a ardelenilor? Pai nu zicea Tudor Gheorghe ca daca nu era Oltul, faceau Jiul un Olt mai mic? Asta cum vine? Pai daca nu o aveau astia din Valea Jiului pe Loredana, ce faceu? Luau o olteanca?

Cum te poti imprieteni cu Loredana Crina Juglea

Fata asta, de Loredana Crina Juglea vorbesc, are 5.000 de prieteni si cereri zilnice, deci sincer nu prea vad cum ai sa ajungi tu in lista ei de preieteni. A, cine a avut noroc la a doua sansa cand i s-a furat contul Loredanei Crina Juglea a fost mare om, restul o pot urmari, ii pot scrie comentarii si cam atat! Pai ce vreti mai mocofanilor, a treia sansa?

Ce face Loredana Crina Juglea la ProSport Store? Ce varsta are, cat este de mare bustul sau daca are iubit, nu va pot spune din doua motive: chiar daca stiu nu am acceptul ei, iar daca e sa fim cinstoti, de ce va intereseaza pe voi cati ani are Loredana Crina Juglea? Poate ca nu vrea ea sa se stie, altfel isi punea pe FaceBook datele si numarul de telefon!

In rest cred ca asa e viata, cu unii ( unele ) mai darnica, cu altii mai putin. Oricum ma distreaza cum atatia romani – si nu doar – stau si o urmaresc, sa fie peste 11.000 de persoane, zic ca e pe drumul cel bun, poate se face influencer, acum mai raman esa vedem la ce nisa se adreseaza – la fotbal? Ferice de cei care i-au fost colegi de liceu la Hateg, o aveau la doi pasi si ar fi putut visa la mai mult, restul raman cu pozele de pe FaceBook.

Loredana Crina Juglea vara

Cum te poți împrieteni cu Loredana Crina Juglea

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.