Cum verificam daca un text este copiat

Am incercat multe variante de a vedea daca content writerii mei copiaza sau nu textele, ba chiar pentru un client am avut nesansa sa traduc din engleza un text in franceza, si culmea ca am tradus asa de bine incat traducerea mea a devenit copie la alt text in franceza. Culmea ca cineva a luat textul din franceza si la tradus in engleza, iar eu am facut traducerea inversa.

Prin urmare, va dau ideea sa folositi http://plagiarism-detect.com/, pentru a va verifica textele. Daca mai faceti o verificare si cu Copyscape putem zice ca aveti sanse ca articolul sa fie unic.

Chiar acum verfic un text tradus din romana in rusa, evident ca textul din romana e sigur unic, caci este o poveste inventata de mine, vreau sa vad ce rezultate da prima varianta. Copyscape mi-a gasit ceva similitudini, ceea ce ma mira, desi unele fraze e clar ca pot fi considerate identice, gen adresa, etc. Culmea e ca uite ca am verificat cu ambele variante, si am obtinut acelasi rezultat. Deci merg! Succes!

Daca mai aveti alte adrese de site-uri care verifica daca cineva te copiaza, sau daca un text este unic si in ce proportie, nu ezita sa ne scrii. Nu te lua dupa poza din articol, e doar o mica gluma!

plagiat

Nu Copia!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.