Daca e vineri e Vocea Romaniei

Daca nu e Gospodar fara pereche e Vocea Romaniei, desi sincer parca niciuna din emisiuni nu ma face sa ma uit la televizor. Pai am dat eu 10 euro pe luna ca sa ma uit pe internet la televizor si eu ce fac? Deci azi vreu eu sa nu, ma uit la Pavel Bartos si la cei patru antrenori de la Vocea Romaniei. DA, suntem la confruntari, iar pana acum parca a fost mai palpitant la auditiile pe nevazute decat la ce le dau antrenorii sa cante.

Daca e vineri e Vocea Romaniei

Primelel mele impresii de la Vocea Romaniei in 2018: am inceput sa ii dau puncte in plus Irinei Rimes – nu pentru comportamnet ci pentru ca stie ce sa le dea sa cante concurentilor, mai bine decat restul antrenorilor. In schimb Andra scade pe zi ce trece – in ochii mei, evident, in ai lui Maruuta poate creste, cui ii pasa? Restul de antrenori, adica doi la numar – Smiley si Tudor Chirila – mi se par la egalitate, adica mediocri. Parca vad ca le ia fata moldoveanca!

Suntem la sezonul opt de la Vocea Romaniei si avem doi antrenori noi si unul care a rezistat la toate zezoanele – Smiley – oare cum? Nu cred ca cei care au reusit sa ia premiul de 100.000 de euro au ajuns mari vedete, dar cu siguranta ca la capitolul bani au stat bine. Parca ma vad in septembrie 2011 cum ma uitam cu ochii ca cepele sa vad ce voci sunt, iar daca ma intrebati pe mine, a fost cel mai tare sezon. Despre Despot nu mai vorbeste nimeni, pa cand Horia Brenciu a fost repede luat de rivali si pus in juriu. Asadar daca anul trecut a castigat Ana Munteanu, ce ce nu ar castiga anul acesta un interpret de la Irina Rimes? Iti dai seama ce intuitie am daca se si adevereste?

Vocea României 2018

Dacă e vineri e Vocea României

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.