Dai un leu dar stai in fata [ mouse WiFi ]

Azi am fost sa platesc factura la Orange, asa ca daca tot am schimbat niste EURO ca orice roman care se respecta, am zis sa facem si cumparaturi. Acum cateva luni – sa fie opt sau noua, se stricase mouse-ul sotiei, asa ca am luat unul fara fir. Cum l-a vazut a zis NU – nu-mi trebuie, iar eu bucuros am pastrat mouse-ul Logitech M280 pentru mine la laptop. Avem amandoi acelasi model de laptop: Asus VivoBook cu SSD si 8 GB de memorie RAM.

Dai un leu dar stai in fata [ mouse WiFi ]

Mouse-ul Logitech M280 costa azi cu reducere la eMAG 108 lei, al sotiei luat azi, culoare alba dar marca Sven, cod 425w a costat doar 40 de lei! Dar se vede din prima diferenta de calitate. Sa vedem si cat o sa tina, iar c asa radeti de mine, hai sa va zic doua anecdote adevarate. Cand mi-am luat eu mouse-le Logitech nu gaseam adaptorul WiFi, era inauntru. Mai aveam putin si mergeam la ei sa imi dea banii inapoi. Era pitit in locasul sau de langa baterie. Asa e cand porti ochelari si nu prea vezi!

Azi am pus bateria si cucu, nu mergea mouse-ul Sven 425w al sotiei. Evident, daca nu am scos folia protectoare. Asadar asta e povestea HighTech de azi. Ideea este ca mai bine dai un leu dar stai in fata, sunt extra multumit de mouse-ul meu, sper sa tina mai mult decat alea de 30 de lei cu fir. Laptopul se misca bine, mai ales dupa noul UpDate de Windows 10 de zilele trecute. A, faptul ca acum folderele nu mai apar sus daca aranjezi dupa data fisierele, e un dezavantaj. Dar nimic bun nu vine si fara ceva negativ.

Avantaje mouse WiFi: adaptorul este super mic, nu incurca si evident nu mai tragi de fir, poti lucra de la orice distanta, iar eu nu mai pot lucra la laptop fara mouse. Dezavantaje? Pretul, evident. Modelul meu Logitech M280 costa 150 de lei fara reducere! Nu e chiar ieftin sa zic asa. Rotita merge super OK, iar eu fac scroll mai toata ziua. Asadar o forjez la maxim. Pe scurt, afacere buna la mine, mai putin buna la sotie!

Mouse Logitech M280

Mouse Logitech M280 WiFi la 108 lei cu TVA inclus!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.