Cine e Dana Budeanu

Azi am aflat ca exista Dana Budeanu si vreau sa stiu mai multe despre ea. Asa ca am luat internetul la puricat si iata ce am aflat. In primul rand spre rusiena mea, o bloggerita de fashion, nu stiam ca Dana este si ea in lumea modei. Cica aparea la Pro TV – zic aparea ca am inteles ca au interzis-o de curand. Teoretic doamna Budeanu era o colaboratoare a trustului media pana la 1 noiembrie, anul curent. Doar ca a spus ea ceva pe FaceBook si uite asa astia din Bulevardul  Pache Protopopescu Nr 105 au decis sa o elimine de pe lista colaboratorilor.

Cine e Dana Budeanu

Habar nu am cum e sa fii stilist(a), dar Dana Budeanu este una de succes. Are ea o emisiune personala pe YouTube, cu sapte episoade pana azi. Probabil ca avea alt canal inainte, sau ma rog – o fi trecut la Social Media dupa dezastrul de la Pro TV. Studiind problema mai amanuntit an descoperit ca DA, canalul ei este online din 7 noimenrie si a adunat deja 46 de mii de abonati. Pai probabil au venit repejor de pe FaceBook, unde Dana Budeanu are 88 de mii de fani. In curand ajuge suta, ceea ce e ceva, nu-i asa?

Daca Dana Budeanu se punea bine cu Cove si Adela Popescu, cu siguranta nu ajungea la plecarea intepestiva din cadrul Pro TV-ului. Uita-te la Maruta, ala tremura si ne aminteste mereu ca e lider de audienta, ma rog- in capul lui probabil, eu ma uit rar si atunci numai ca sa fac rost de stiri de senzatie. Acum sa fiu cinstit nici pe Dana nu o cred, ca nu avea contract cu trustul media, ca nu primea bani, etc. Pai cine se duce mai asa pe degeaba la emisiuni?

Deci am aflat cine este Dana Budeanu, o creatoare de moda, un stilist renumit din Romania. OK, pana aici toate bune si frumoase. Eu cred ca daca era asa mare era in locul Iuliei Albu, fata cu cocosul la vedere, nu la Cove in emisiune. Dar eu sunt o amarata de bloggerita, nu o persoana publica cu un cuvant de spus pe tema asta. Asadar, citeste mai departe e4RO, daca ti se pare interesant ce scriem. Inclusiv la rubrica Mondena, ca si asta e interesant, nu-i asa?

Dana Budeanu

Cine e Dana Budeanu

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.