Dana Markitan Official Channel

Nici nu mai stiu daca am scris despre Dana Markitan, cred ca ultima data scriam Marchitan, acum am descoperit ca are un canal pe YouTube cu tumca 26 de abonati. Tumca zicea alex cand avea 2 ani, asa ca nu va mai minunati atata. La 20 de clipuri incarcate, printre care cateva de la Dora Show, nici nu e de mirare. deja parca o prefer pe Dana Budeanu, macar la ea nu stiu sigur daca se ia sa nu in serios. Pentru ca Dana a noastra se crede deja o vedeta. La Venetia, la Moldova [ asa se zice prin zona ei, la – de la nota muzicala cred ].

Dana Markitan Official Channel

S-a lansat Dana Markitan Official Channel, acum ma uit sa vad cand a fost asta, ca poate e lansat ieri si de aia nu auzisem de ea [ el – canalul cu pricina ]. M-am mai linstit, cea mai veche postare are un an si are tumca 84 de vizionari, cu a mea cu tot. Cel mai vizionat videoclip este tot de acum un an, are 328 de vizionari. Hai ca mai creste putin dupa ce i-am facut noi putina promovare aici pe e4RO.

Nu poti sa zici ca nu i s-a facut totusi promovare, a fost si la Razvan si Dani, la X Factor, la Romanii au talent si Vocea Romaniei. Voce are ceva, nu zic nu – dar parca mai e de lucrat la prezentare si probabil la mai putine izbituri cu capul in podurile din Venetia cand canta in gondola.

Realizari: Dana Markitan feat Smally – Impreuna, videoclip ce a strans 38.260 de vizualizari, prin KobzzonLab, care are totusi 1.670 de abonati si un record de 490 de mii de vizualizari la o melodie cu Tatiana Heghea. Deci se poate, daca melodia chiar are public. Cel mai recent hit al Danei Markitan – Goodbye Dubai – distribuit de Mareshow a strans 31 de mii de vizualizari, desi canalul are 167 de mii de fani, iar cea mai apreciata melodie – sau clip – are 25 de milioane de vizualizari [ ce-i drept postata acum 4 ani! ]. Mareshow am inteles ca apartine artisului Kapuson, sau Kapishon [ nu am inteles pana la urma care e numele lui! ].

Dana Markitan

Dana Markitan Official Channel [ sursa foto : YouTube ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.