Cum iti schimba dansul energetic viata

Cea mai noua inventie a romanului pelcat din tara este dansul energetic, care pe langa braul cu turmalina al moldovenilor, ne inunda viata pe retelele de socializare. Deci sa fim intelesi de la inceput, miscarea face bine, iar dansul e o miscare facuta cu placere, daca-ti place muzica. Evident ca tapte aceste tehnici cu care vor sa castige niste bani unii, vin din estul indepartat. Mai ales din China. Dansul are o gramada beneficii, de la flexibilitate si pana la tonus muscular.

Ce este dansul energetic?

Astia care vor sa-ti suceasca mintile incep cu metafizica si energia cosmica, car ete patrunde, starea de transa si mai stiu eu ce abureli despre dans si energie. Pacat ca am vazut Star Wars cam de multisor, altfel credeam si eu! A, sa ne intelegem – dansul ajuta, iar pentru astia anchilozatii ca mine, care stau toata ziua pe scaun, e mai mult decat viata, e aur curat!

Da, dansul te oxigeneaza – de fapt miscarea face asta, deci nu doar dansul, maine inventez si eu alergatul energetic – dar cel mai important este ca-ti reda mobilitatea. Pui muzica si dansezi, o pui de pe YouTube  ca e destula! Acum de la a fi benefic si a te vindeca e cale lunga. Da, starea de bine ajuta la vindecare, asta e o certitudine. Muzica e o forma de terapie, am mai auzit asta si o cred pe jumatate – adica nu sunt convins ca muzica si dansul singure pot vindeca, insa iti pot da o stare de bine, care este exact opusul depresiei.

Cand aud ca dansul energetic stimuleaza neuro-plasticitatea deja cad pe spate. Ce face ma? Neuronii? Alea – alea, mai oameni buni sa fim intelesi, dansul energetic e o gluma de scos banii de la fraieri. Nu mai bine ne propui tu sa facem Yoga? Ca si aia ajuta! Dar la final zic asa: danasati copii mei, ca e super de bine si relaxant. Eu mai cant si mai dansez in fata sotului, ca sa-l distrez. Iar eu ma simt bine, ma incarc energetic cum se spune. Si pe el, deasemenea!

Dansul energetic

Cum iți schimba dansul energetic viata

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.