DC Legends of tomorrow

Nu prea scriu aici despre filme, dar acum ca stau in arest la domiciliu 14 zile a trebuit sa fac uz de contul de Netflix al familiei si am vazut serialul DC Legends of tomorrow, care evident incepe bine si sfarseste sub forma de comedie. Aici apar in cele cateva sezoane mai toti eroii pe care i-am mai vazut in astfel de filme SF. Ce sa zic despre serial? Sa mai asetept si sezonul 7 daca nici macar pe primele sase nu le-am vazut integral? Cum este duminica si pana la ora 21 nu am ce face, am decis sa mai deschid usa unui film, Cercul de foc.

DC Legends of tomorrow

Da, se pare ca am renuntat sa mai vad online Cercul de foc, ma gandesc sa revin la DC Legends of tomorrow, dar sincer ceva ma retine. Personajul Rip Hunter pare de la inceput comic, iar Vandal Savage pare mai degraba ceva ce putea fi lesne invins de legende, doar ca regizorul a decis sa-l tot plimbe prin serial. Mick Rory pare cel mai dragut personaj, pentru ca nici nu se pretinde mare altruist, dar este cat de cat de incredere.

Am zis cat de cat pentru ca de cateva ori – in momente cruciale chiar – isi cam tradeaza prietenii, avand apoi regrete incercand sa repare greseala. De Damien Darhk este clar ca nu poate sa-ti placa, desi actorul Neal McDonough este printre preferatii mei. A jucat destul de comic in DC Legends of tomorrow, revenind de cateva ori la o forma mai umana, mai ales cand era vorba de fata sa. Oricum nu are un personaj credibil, asa ca daca ar fi sa trag o concluzie despre serial as zcie: vezi seria unu si doi, nu merge mai departe pentru ca cel putin aia cu zane este chiar patetica.

Mai pe scurt, desi pot vedea filmele online, sunt legat de conexiunea la internet, mi se cam incinge telefonul blocat pe HotSpot, noroc ca am net nelimitat de la Telekom – asa am prins oferta cand am luat cartela, am tot prelungit-o si iata-ma blocat si eu pe o retea pe care nu o agreez deloc. Asta desi imi permite sa ma uit cand vreau la Neflix.

DC Legends of tomorrow

Serialul DC Legends of tomorrow

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.