De ce au uraganele nume de femei?

Stiu sigur ca v-ati intrebat de ce au uraganele nume de femei, dar nu ati aflat raspunsul pana acum. De unde stiu? Pai nu ajungeati pe site-ul meu, sa lasati si un comentariu daca tot ati ajuns, iar eu am sa va dau si raspunsul la intrebare: cine te lasa in fundul gol la divort? Fara casa, masina, bani. Femeia, va zic tot eu, asa ca evident ca dau si numele uraganelor, taifunurilor si altor calamitati naturale! Chiar ma gandeam ce ti-ar inspira un uragan numit Catalin [ Morosanu? ]. Evident c ape astia de stiu ce e aia MMA i-ar speria, dar pe restul?

De ce au uraganele nume de femei?

Un prieten de la Radio șanț mi-a zis ca de fapt se dau nume de femei la uragane ca sa se stie ca sunt de la Mama Natura, eu o stiu pe fata asta – Roxana Ionescu – si va asigur ca nu de la ea s-au inspirat americanii – ca ei dau nume la uragane, nu astia de la Antna 1 – sper ca acolo era fata asistenta, daca am gresit televiziunea, mea culpa.

Nu stiu daca stiti dar exista si o enciclopedie a uraganelor, unde le gasesti pe toate catalogate si fiecare cu numele sau, evident de femeie. La noi (inca) nu sunt uragane, nici tornade, asa ca nu avem de ce sa ne facem griji. De virusi insa nu ducem lipsa nici noi. Astia au nume de cod, date de alti experti, nu meteorologi. Intre timp am primit si eu o veste buna de la @YouTube: #500subs pe canalul meu! Nu-i asa ca e o veste buna?

uraganele au nume de femei

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.