De ce boala sufera Sucre

Lumea in cunoaste pe Sucre de pe YoyTube, cel puti aia peste 260 de mii de fani. Asa ca m-au intrebat cativa de ce boala sufera Sucre – evident ca nu vorbim de faptul ca s-a cam ingrast. Ca sa nu o mai lungim boala lui se numeste psoriazis, este o boala de piele de care nu mai scapi toata viata. Cum se manifesta? Pai iti apar niste pete rosii cu bubite pe ele, care arata ca raia. Totul se datoreaza faptului ca piele creste mai repede decat trebuie si se pare ca e legata de sistemul imunitar [ boala ].Asa ca Sucre va trebui sa accepte realitatea asa cum este.

De ce boala sufera vlogger-ul Sucre

Sucre era mai plinut de mititel, apoi a slabit si apoi iar s-a ingrasat. Probabil ca viata de vlogger, mai sedentara l-a adus aici. Poate si faptul ca Sucre sufera de psoriazis a avut repercursiuni, cine stie? Nu-l urmaresc, asa ca nu stiu cam ce-i poate pielea, poate imi ziceti voi, daca ajungeti din intamplare pe aici.

Vloggerul Sucre a inceput pe YouTube acum 9 ani, pe 29 iunie 2011. A crescut binisor, are acum in jur de 27 de milioane de viziualizari si castiga conform SocialBlade cam 250 de dolari minim pe luna. Nu e mult, asta e. Credeati ca Sucre e plin de bani? Nu se fac asa de usor banii pe YouTube, ca sunt cainii cu colaci in coada? Daca era asa de maine ma apucam si eu serios de treaba. DA, daca ai un milion de subscriberi si milioane de vizualizari lunar, alta ar fi treaba. Pana si blogul nostru castiga mai mult de 3.000 de doalri pe an!

Sucre vlogger

De ce boala suferă vlogger-ul Sucre

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.