De ce este Andreea Esca nr. 1

Andreea Esca a devenit un nume care este sinonim cu prezentator Tv de top, iata si motivul pentru care desi frumoasa Andreea Esca si-a schimbat numele in Eram, dupa numele sotului ei, este numit apeste tot cu numele de domnisoara, adica Esca. Chiar stau si ma intreb, ce origine are prezentatoarea PRO TV? Caci de ceva vreme ma tot framanta sa determin fiecare personalitate ce origini are.

Am ramas cu gura cascata cand am realizat ca de exemplu, Sebastian Papaiani este grec, evident – numele te duce rapid catre raspunsul corect. Dar Esca? Asta ce fel de nume este? Imi aduc aminte de ea pe cand prezenta la SOTI, o fata frumusica, timida si cu ochelari. Am cautat poza cu ochelari, dar era doar pe YouTube, oricum nu conteaza asta, conteaza ca prin munca si vointa, Andreea Esca a reusit sa ajunga in varful priramidei, si sta acolo de aproape 20 de ani.

Andreea-Esca-SOTI

Asa arata Andreea Esca acum 20 de ani cand lucra la SOTI. Aici impreuna cu Razvan-Dumitrescu.

De la momentul in care a fost facuta aceasta poza si pana astazi, Andreea Esca a nascut doi copii superbi, sa maritat cu Alexandre Eram, un bogat om de afaceri, care a indragit Romania si mai ales sarmalele noastre.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.