De ce folosesc unii bloggeri Sur.Ly

Sincer sa fiu nici acum nu pricep prea bine ce face Sur.ly asta, asa ca nu ma prind nici de ce sa-l folosesc. OK, am pus sa-mi dea cateva date despre site-ul WebPress.Info – vad ca se roteste ceva acolo de juma’de ora. Initial am inteles ca era un plugin pentru WordPress, acum cad ca e un site si atata tot. Plugin-ul pentru WordPress a decedat acum un an se pare. Asa si? Ce-mi pasa mie acu este daca ma poate ajuta, caci pentru chestiile de genul celor promise de Sur.ly am eu cu ce sa lucrez, de exemplu cu Wordfence, care si el la randul sau in versiunea free cam da buleala [ rasol ].

De ce folosesc unii bloggeri Sur.Ly

De cand am pus pe Sur.ly sa vada ce zice site-ul cu pricina, nu se intampla nimic. O fi mergand? Ce date aduna sarmanii dce le trebuie ore sa vada cum stam? Nu ma crezi? Uite si tu sa te convingi ce spune el despre WebPress.Info, sa nu zici ca bat eu campii. Nu stiu de ce, dar am impresia ca de fapt ar trebui sa fie un fel de Moz sau Majestic, doar ca merge mai lent!

Am luat o pauza de jumatate de ora, am plecat cu baietii la o bere si cand m-am intors, siteul Sur.ly lucra de zor sa descopere ce site maret am eu. Am intrat eu pe un video care cica explica ce face acest site – plugin minunat: cica il mai tine cu ceva info pe vizitator pe site. Asa, ca sa scada bounce rate-ul site-ului tau si evident tie sa-ti fie mai bine. Pe bune?

Sur.ly

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.