De ce nu am jucat la loteria BitCoin

Ma tot bate Vali la cap sa iau si eu macar de 1000 de dolari BitCoin, eu insa i-am zis in fata: nu am eu timp sa stau cu nasul pe tranzactii ca sa fac 100 de dolari din vanzare si cumparare de monede virtuale! Punct. Aveti mai jos o poza cu evolutia sa in 12 luni, de la peste 9 mii de dolari un BitCoin acum este nici macar patru mii! DA, dac ate uiti cum joaca zilnic pretul este clar ca poti sa faci niste jonglerii, dar mie nu-mi place asta, mai bine scriu doua articole si gata, intr-un an daca am nimerit subiectul fac 100 de dolari fara sa ma doara capul.

De ce nu am jucat la loteria BitCoin

BitCoin a pierdut intr-un an 51,68%, adica cam asta e profitul tau daca mizezi ca o sa creasca, – 50%! Ai pus un leu si acum ai 50 de bani, o afacere pe cinste! La fel cum e si cu cardul Revolut, cand ii aud pe unii ce castigat esti cand mergi in concediu – de parca eu 50% din timp sunt in concediu prin tari straine! Ete cucu! Stau doua luni in Ungaria, doua saptamani in Romania si restul la munca frate, asta e viata mea de blogger pensionar!

Sincer sa fiu nu stiu ce mai tine in viata aceste monede virtuale, poate doar speranta ca nu sunt urmarite de fisc, sau ca vor inlocui candva moneda clasica. DA, bancile isi cam fac de capt de cand cu criza din SUA, cand staul a dat bani sa salveze bancile, iar ele jupoaie la propriu buzunarele cetatenilor. Daca se va descoperi metoda de a le ocoli, cu siguranta intreprinzatorii vor opta pentru acea metoda de plata, pana atunci doar bani si nervi pierduti de poaman!

Evolutie BTC

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.