De ce nu-mi mai place pe FaceBook

Recent m-am intors din Dubai si ca sa vezi minune, nu mai pot sa-mi accesez profilul facut acolo, pe motiv ca nu am mai fost conectat de pe acest dispozitiv – greseala de exprimare facuta de sclavii lui Mark Zuckerberg, pentru ca am folosit acela si laptop, evident de pe un Wi-Fi din hotelul unde am locuit 2 luni in Dubai. CA sa ma pot conecta ar trebui sa ghicesc niste prieteni, din cei aproape 5k – sau sa ma folosesc de telefonul introdus, din Dubai –  care evident nu mai este valabil – ma refer la cartela respectiva.

De ce nu-mi mai place pe FaceBook

Sper sa treaca moda asta cu FaceBook cat mai repede, deja a devenit enervant site-ul. Ca idee generala, sa zicem ca ai un profil de genul Portal e4Ro – ce faci ca sa trimiti buletinul? O prostie, caci un caz real s-a intamplat cu o doamna din USA care si-a schimbat numele din buletin cu nickname-ul de pe FaceBook, ca sa poata accesa contul.

Culmea este ca nemtii au reusit sa ii dea peste nas lui Mark Zuckerberg, pentru ca cetatenii germani pot sa foloseasca site-ul de socializare cu ce nick name vor si in plus nu liu se poate cere sa trimita acte care sa le dovedeasca identitatea. La ei se poate dar la noi NU? Sa vedem ce va urma, caci inca nu s-au terminat toate mijloacele de atac.

Oricum nu prea ai ce-i cere miliardarului – pe spinarea noastra, ca pana la urma daca plecam cu totii de pe FaceBook se cam duce de rapa smecheria lui, sau poate se gasesc cativa avocati mai smecheri, care sa-l dea in judecata, mai luam si noi un ban din miliardele lui.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.