De ce nu reusesc sa vand reclama pe Social Media

Azi m-am convins ca nu am stofa de vanzator pe Social Media – bine, daca analizez mai multe domenii o sa trag repede concluzia ca nu ma prea pricep sa vand, dar sa nu generalizez asa de repede, ca nu-i frumos. Azi iau legatura cu un potential client, care sa vezi si sa nu crezi: era chiar pe nisa mea. Zic mai omule drag si frumos, uite cun sta treaba – am un site pe nisa ta, plus un grup cu 40.000 de membri nisati la fel, 100%. Si ca sa fie si mai ok, mai draga potential client, e si super activ in proportie de 80%! Nu vrei tu sa-mi dai niste bani?

De ce nu reusesc sa vand reclama pe Social Media

Sa merg mai departe cu oferta: deci pe langa site-ul nisat, pe langa grup si pagina fix pe nisa lui, mai am si cateva grupuri semi-potrivite pe aceiasi tema. Nici macar nu am apucat sa-i zic sa-mi faca o oferta de pret. Hai sa nu bat apa in piua, omul vindea carti pe tematica grupului meu si a site-ului. Zic eu ca o pagina cu cartile lui pe site. plus 3 distribuiri pe luna, ar fi fost ok pentru un pret minuscul de cateva zeci de euro.

Oricum nu suma conta, ca nici nu am ajuns acolo, mi-a trantit-o in fata: pai asta pot sa fac si eu, sa distribui pe Social Media. Sa-i fi zis: ma taranule, la mine nu ai sa distribui niciodata, ca nu aprob eu? Nu cred ca rezolvam ceva, pentru ca omul nu a inteles ca daca mie-mi merge super ok, lui i-ar fi mers la fel, doar ca nu mai muncea la site si la postarile zilnice din grup. Plus ca se mai si distribuie de catre membri, plus din vorba in vorba, asta se numeste marketing.

Asa ca am tras concluzia, eu si vanzarile pe Social Media nu suntem compatibili. Asta desi am peste un milion de vizualizari lunar! Bai esti atent? Un milion am zis! De ce nu am eu norocul sa ma caute unul cu 100.000 de membri in grup, nisat pe tema mea? Plateam sa ma lase sa distribui fara sa clipesc. Maxim am facut 100 de euro intr-o zi, minim sa zic asa, 30. Sub o mie pe luna nu scad veniturile, imi stricau vre-o doua in loc de una?

Ce nu pricep oamenii astia? Ca degeaba pun zeci de postari identice zilnic, daca grupurile sunt arhipline de postari fara rost. Plus ca daca le zici zilnic ca vinzi carti, nu faci decat sa-i enervezi! Ce nu pricep eu? Ce au astia in cap de vor totul mocca! Sa-i las sasi faca afacerile fix pe munca mea? Pai sa stranga ei membri ca vin sa ma promovez eu gratis la ei, merge?

reclama pe Social Media

De ce nu reușesc sa vând reclama pe Social Media

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.