De ce sa fiu membru iQ.Net pe FaceBook

Grupul iQ.Net pe FaceBook are doar 1700 de membri, insa eu zic sa va inscrieti si voi, veti avea multiple avantaje. Nu e grupul meu, fac parte din el si am descoperit ca ma ajuta. Cum, o sa te intrebi. Simplu, postez ca am nevoie de un far pentru Seat Alhambra, de exemplu. In maxim 2 zile am atat de multe oferte ca nici nu imi inchipuiam, dar ia spune cum era daca in grup erau 10 mii de membri?

Cum fac din grupul de FaceBook ceva util

In primul rand ma inscriu, apoi adaug toata lista de prieteni in grup, Cum? Simplu, in dreapta am o caseta: adauga membri in grup, pun litera „a” si apare lista prietenilor, ii adaug si trec la litera „b„. Apoi cand postez ceva, cu siguranta vad si prietenii mei dar si restul celor inscrisi in grup. Cu timpul devine o obisnuinta, am o intrebare, o postez si colegii raspund.

Publicitate gratuita pe FaceBook

In mod evident daca am ceva de vandut, sau vreau sa-mi fac o reclama pe FaceBook, am asigurati 10 mii de cititori, ceva mai multi ca la un simplu anunt pe un site de profil! Iata doar cateva din avantajele unui grup cum este iQ.Net pe FaceBook!

buletin-romanesc

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.