De ce se ia Ban pe ArenaWeb

Va intrebati desigur de unde stiu ce se intampla pe ArenaWeb, si pe buna dreptate. Caci cei ce ma stiu de minm un an, au aflat cum Perfu si Gogule, cei mai tari admini si moderatori din lume s-au chinit sa-mi dea un mare bann. Simplu, cum am IP de Romania, pe iPhone, poti intra lejer si iti faci un mic cont, pe care nu-l mai utilizezi sa scrii.

Dar sa lasam treaba cu intratul pe forum si sa discutam de ultilile isparvi ale moderatorilor prinsi cu ocaua mica pe ArenaWeb. Asa cum este si de asteptat, cum i-ai demascat ca triseaza, iei un ban. Pe 3 zile, pe 7 sau 30. Dupa cum „vrea” muschii lor.

Singura nedumerire pe care o am este de ce nu le dau bann si userii? Sa se mute de acolo, sa-si faca propriul forum de vanzare de reclame, sau sa vina la noi! Este si mai comod, si nimeni nu se supara ca tu vinzi ceva!

Poate vrei sa citesti si:

6 comments

 • Zarea

  Mai sa fie! Nimic nu s-a schimbat pe ArenaWeb de cand i-am parasit? Ba se vede treaba ca e mai rau. De Perfu asta am tot auzit, ba pe unele forumuri l-am si intalnit, dar a fost de mult dat afara! Cum a ajuns un „exilat” moderator pe un forum de webmasteri? La drept vorbind, nu mai sunt webmasteri pe arena! 🙂

 • Rudeon

  Imi pare rau sa observ ca inca mai discutati despre forumul ArenaWeb. Un site mai slab nu am vazut, si nu o spun din invidie sau cu rea credinta. Acolo sunt 90% copii, si daca au ajuns persoane ca Perfu sa fie moderatori si sa dea ban cu vrea el, sunteti pe drumul catre sfarsit!

  Adunati-va puterile, scapti de copii, lucrati la preturi acceptabile, faceti un sistem de anunturi elegant, si poate o sa va ridicati, altfel nu va dau mai mult de trei luni pana la esecul total!

  • Zarea

   Da de ce zici ca suntem rai? Vrei sa spui ca nu e adevarat ce spunem? Sau mint cei de la e4Ro? Din cate am citit pana acum, se pare ca nu mit, si ca lucrurile nu stau deloc bine acolo.

   Poate pentru cei ce nu sunt prea mult implicati, care nu se „agita” sa faca afaceri, treburile par altfel, dar incalcarile de care am auzit nu prea sunt admise nicaieri! 😉

 • padure fara uscaciuni ……

  • Zarea

   Nici nu am zis ca toti sunt „uscaturi”, nici macar majoritatea, dar sunt asa de multi… ca deja nu se mai vede padurea! 😉

   Daca ar fi toti ca tine, ar fi cel mai atre forum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.