De ce tace Victor Slav

Am tot urmarit in ultimul timp discutii aprinse despre casatoria lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu, mai ales m-a intrigat aplombul cu care Mircea N. Stoian o ataca pe Bianca, recenta sotie a lui Victor Slav. De ce tace prezentatorul de la Meteo si nu isi apara sotia e un mister pentru mine.

Oare divorteaza Victor Slav in curand? Nu cred, si va spun de ce. Pentru ca frumuselul de la Meteo pare un tip simpatic, care nu are nevoie de acest scandal mediatizat la maxim. De ce au sarit cu totii pe capul cuplului Bianca Dragisanu – Victor Slav? De ce fosta iubita Anda Adam s-a cuplat tocmai cu fostul iubit al Biancai? Simplu, pentru ca Maruta nu prea are subiecte, asa ca ori este Nicolae Guta care-si bate fata, ori este Bianca Dragusanu care s-a casatorit recent, iar in lipsa de subiecte pot ajunge chiar la Oana Zavoranu. Can Can este parte din PRO TV, deci asta pot sa ne dea pe post.

Evident ca nimeni nu e interesat la postul TV numarul 1, liderul de audienta, cel mai tare post TV din lume de tinerii talentati, de cei ce au realizat cu adevarat ceva. Ofera bani Biancai Dragusanu, o cheam ala emisiuni, ne explica ca a slabit, ca s-a operat in Ungaria, apoi hop, apare si nelipsitul biancolog Mircea N. Stoian cu teorii de la miezul noptii. Vreti un verdict? Victor Slav va divorta de Bianca Dragusanu daca nu vor reusi sa faca cat mai curand un copil. Si cum asta e putin probabil, satul de mediatizarea asta nesfarsita, Victor Slav s-ar putea decide sa-si continuie viata alaturi de alta vedeta TV.

Victor Slav - asa cum nu l-au vazut multi.

Victor Slav – asa cum nu l-au vazut multi.

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • Daca pleci

    Pai nu vezi mai ca e totul o mare facatura? Nu stiu daca are sau nu dreptate Biancologul de servicu, dar cu siguranta ceva e putred in teraba asta. Totusi e la fel de greu de crezut ca au facut catele doar ca sa le desfaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.