De maine vindem carnea la gram

Sciam acum cateva ore despre ce poti comanda online la Campina, apoi ma uitam la ofertele de mezeluri de la Kaufland, iar aici m-a frapat ca avem preturi la suta de grame, ma gandesc cand o sa vedem pretul la gram. Nu zic sa cumperi cu kilogramele, dar sa imparti la 10 cred ca stii, dar nu-i asa ca pare mai atractiv 2 lei in loc de 20? Dar oar ebatranii astia sau ma rog – copii analfabeti functionali, stiu ce e mai ieftin: pieptul de porc la 8,99 sau ala la 2,19 lei? Un calcul simplu ne spune ca prima varianta costa 21,9 lei pentru un kilogram si a doua doar 17,98. Nici hamburger-ul nu e departe cu 19,96 de lei pentru un kilogram.

De maine vindem carnea la gram

Nu zic ca pentru mine a fost greu sa-mi dau seama ca pieptul de porc la doar 2, 19 lei suta de grame e cel mai scump produs, fiind si cel mai prelucrat. Smecheria este ca el pare cel mai ieftin, urmat de hamburger si ce pare mai scump este de fapt cel mai ieftin. Sa nu ziceti ca nu e politica de marketing ca nu va cred. La un produs inmultesti cu 10, la altul cu doi si la altul cu patru. De ce sa nu faci pretul la 33 de grame, sa fie si mai greu? Sau sa pui fata TVA, sau mai stiu eu ce idee mai ai ca sa nu scrii clar: 1 kilogram costa atat, cat doresti sa cumperi?

Chiar daca radeti, sa stiti ca nu stiu unde am vazut si preturi la 10 grame, cred ca la icre sau carne de somon. Regret ca nu am facut poze, pentru ca peste tot ideea este sa para pretul cat mai mic, accesibil. Fix ca la creditele alea de la Provident: atatia lei pe zi. Hai ca nu e greu, iti permiti.

mezeluri de la Kaufland

Oferta de mezeluri de la Kaufland

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.