De unde vin vizitatorii nostri – orase

Am zis sa ma uit pe Google Analytics sa vad din ce orase ne viziteaza site-ul cititorii. Am descoperit ca evident conduce Bucurestiul, apoi din Romania ne mai visteaza cei din Timisoara si in rest se pare ca nemtii ne citesc zilnic. Nu e rau, asa se explica si un CPC de peste 25 de centi, fara de amaratul de 7 centi oferit in Romania. Ce vreau sa zic cu asta? Ca e important chiar daca scrii in limba romana, de unde vin vizitatorii. Nu e neaparat sa scrii in engleza ca sa-ti vina vizte din SUA, iar reclamele sunt pe IP – tara. Asadar si veniturile sunt cele aferente tarii de unde vin vizitele!

De unde vin vizitatorii nostri – orase mai importante

Asadar in mod evident viztatorii nostri majoritari vin din Germania, de ce nu stiu, dar asta ma bucura, caci sunt cu siguranta vorbitori de limba romana. De unde stiu? Dupa statistica data de Google Analytics la sectiunea limba [ 60% au selectat ro-ro, 13%  doar ro, deci 73% sunt evident in mod cert romanii nostri din diaspora ].

O chestie nasoala, luna mai 2019 este cea mai slaba luna la mine de doi ani incoace! Nu pricep de ce, daca ma uit ptin tool-uri vad ca sunt ok in cautari, singura teorie este ca fie Google face teste fie lumea a inceput de la ultimul Update sa puna AdBlock pe telefoane. DA, pentru ca vrem sau nu vrem, 80% din trafic este de pe mobil, nu mai sta nimeni pe PC sau Laptop, toti stau pe FaceBook si cauta cu telefonul orice. Asadar fie ne adaptam, fie dam coltul curand!

Vizitatori

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.