Am stat de vorba cu AI pe ChatGPT

Am stat de vorba cu AI pe ChatGPT si am tras cateva concluzii: poate fi un interlocutor interesant, daca se vor realiza roboti umanoizi ei vor fi utili batranilor singuri are au nevoie de conversatie. Azi are o baza de date pana n 2021, deci poti discuta despre lucruri anterioare acestei date. AI pe ChatGPT nu face rationamente logice cum facem noi, el analizeaza informatii generale din surse diverse si accepta ca adevar probabil ceea ce procentual este acceptat deja. Poti vorbi in limba romana aproape corect, poate traduce aproximativ corect, am facut probe.

Am stat de vorba cu AI pe ChatGPT

Mi-a placut ideea de a-si cere scuze cand greseste, l-am incurat putin cu povestea celor 5 paini, deci aici AI-ul de fapt e pentru a rea o conversatie at mai umana pe diverse teme, nu pentru logica. Acum s-a blocat si abia astept sa-l intreb daca stie sah. Algoritmul este foarte bun si sofisticat, a facut si o tentativa de poezie de dragoste, nu foarte reusita dar e clar ca poate crea ceva interesant.

Pe scurt, nu ai AI in adevaratul sens al cuvantului, nu rezolva probleme, dar e ok pentru conversatie pe diverse teme. L-am intrebat cum sta cu logica, a zis: da, pot face rationamente logice. Pot analiza informatiile si datele oferite pentru a ajunge la concluzii logice sau pentru a gasi soluții la probleme.

Faptul ca nu a vazut din prima cum e cu cele cinci paini poate fi si din cauza ca nu i-am zis problema in formatul corect pentru AI – noi oamenii stim deja ca cel cu banii nu primeste bani pentru ca nu a avut paine, etc. El analizeaza strict cu datele pe are le are si nu adauga nimic.

Evident a AI nu poate fi pus azi sa ia decizii, l-am intrebat daca va creste Bitcoin sau nu, avand la baza datele de pana in 2021. Inca calculeaza, astept sa vad raspunsul. Noi stim deja evolutia, dar e intresdant raspunsul AI-ului.

Nu pot prezice cu certitudine viitorul prețului Bitcoin sau al oricărei alte monede virtuale. Prețul acestor monede este influențat de o varietate de factori, inclusiv cererea, oferta, regulamentele guvernamentale, știrile și evenimentele economice globale, care pot fi imprevizibile și pot duce la fluctuații semnificative în preț. Este important să faceți propriile dvs. cercetări și să luați în considerare riscurile înainte de a investi în orice activitate financiară.

ChatGPT

Am stat de vorba cu AI pe ChatGPT

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.