Despre Liviu Dragnea, PSD si Radu Mazare

Cred ca numai eu nu am scris la timp despre Liviu Dragnea, coabitarea cu Radu Mazare la penitenciarul Rahova si caderea PSD-ului.Ce pot sa mai zic eu si nu s-a spus inca? Probabil ca nimic. DA, o vreme nu o sa mai auzim de Dragnea, cum nu mai auzim aproape de loc de Adrian Nastase. Macar a iesit din scena asa cum era obisnuit, cu ceva caterinca [ a plimbat presa dupa el cu masini fantoma, ca si cum ar fi zis – na mai, tot eu sunt ala smecherul, iar v-am tras-o! ].

Despre Liviu Dragnea, PSD si Radu Mazare

De ieri Radu Mazare are un coleg drag lui, fostul sau sef de la PSD, Liviu Dragnea. Acum cred ca stau si rad de noi, averea le-a ramas, se odihnesc si nu fac  nimic. Pensionari pe termen scurt! Daca Liviu Dragnea nu a inteles nimic dupa prima condamnare cu suspendare, credeti ca a inteles acum ceva? Sau poate asteapta greul: dosarul TelDrum? Cine stie, chiar daca la noi nu se cumuleaza pedepsele – am o nedumerire, de ce nu face totusi si prima pedeapsa, cea cu suspendare, doar asa ar fi normal! ] poate va urma una mai consistenta, sa ii treaca rasul!

O sa vedem acum probabil romane noi scrise la racoare, ca asa ne-au obisnuit politicienii nostri. Cum prind un concediu la mititica, cum se apuca de scris. Ma si gandesc cum o sa fie peste 100 de ani la biblioteca penitenciarelor – colectia scriitorilor detinuti, bestseller! Sau cum era o data, biblioteca pentru toti (detinutii!).

Liviu Dragnea condamnat cu executare

Despre Liviu Dragnea, PSD si Radu Mazare

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.