Dezavantajele afacerilor cu Posta Romana

Am un prieten care are un magazin online si ca sa trimita marfa foloseste serviciile Postei Romane, mare greseala! De ce? Pai pentru ca el vrea sa iasa clientii mai ieftin decat sa trimita prin curieratul rapid privat, asa ca iata ca acum trage ponoasele: a disparut un pachet in valoare de 50 de euro! Ce-i de facut? O plangere la Posta, ca nimeni nu stie unde a disparut coletul. Evident ca dupa 30 de zile o sa ti se spuna ca poti primi despagubirea standard, adica mai nimic [ degeaba treci valoarea pe colet ].

Dezavantajele afacerilor cu Posta Romana

Nu e Posta Romana singura care pierde pachete, dar este singura pe care o doare’n cot de coletul tau! De ce nu poate sa-i zica destinatarului unde-i coletul sau, sau cum s-a pierdut? Ca doar e numele si adresa lui pe bon. Uite asa, ca-i doare,n basca de clientul lor. Vrei transport si servicii ieftine si de calitate spre zero? Daca DA, apelezi la Posta Romana. Lucrai cu Fan Curier – un exemplu, pana la urma orice firma e ok, nu aveai probleme si culmea, venea coletul acasa la usa!

La Posta Romana nu numai ca nu vine coletul la usa, vine o hartie in cutia postala iar daca postasul e adormit, nu vine nimic si coletul ajunge inapoi la expeditor. Am vazut cazuri si mai ciudate, au incurcat judetul pentru expeditor, asa ca a sosit coletul inapoi. A, banii platiti au fost pierduti, mai trimiti odata! De ce? Pentru ca se poate!

Posta Romana

Dezavantajele afacerilor cu Posta Romana

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.