DigitalPress acceptat pentru continut recomandat AdSense

Google are el clasamentul lui al site-urilor, pe unele le accepta in programul AdSense, pe altele NU. Dar mai sunt cateva criterii prin care poti evalua un site prin ochii celor de la Google, de exemplu acceptare asite-ului pentru continut recomandat. Nu am descoperit cum anume selecteaza site-urile, nu are legatura cu vechimea, numarul de articole si/sau pagini indexate, nici cu valoarea veniturilor sau numarul de vizitatori. Asta este clar, pentru ca noi avem deja noua site-uri acceptate [ inclusiv e4RO ], deci am analizat deja aceste aspecte.

Site acceptat pentru continut recomandat AdSense

Faptul ca DigitalPress a fost acceptat pentru continut recomandat AdSense ma bucura, pentru ca cel putin in opinia mea asta ii creste valoarea. Nu ma va ajuta la trafic, la cresterea lui vreau sa zic. Nici la venituri duble nu ma astept, raportul veniturilor din reclame obisnuite si recomandari este clar in favoarea primelor, cele din urma aducand maxim 10% in plus. Dar e in plus, nu in minus, deci e un castig pentru site si in consecinta pentru proprietar.

DA, sa ai un site de stiri acceptat pentru Google News, asta este o realizare deja. Dar lucram si la asta, e nevoie de continut mult insa. Adica minim 10 – 20 de articole zilnice, nu mai zic de faptul ca ai nevoie de un site puternic, ca metrici si trafic. Sub 10.000 de unici pe zi nici nu cred ca se poate.

Asadar 25% din site-urile noastre sunt acceptate de Google pentru continut recomandat, inseamna ca lucram bine. Site-ul are abia 592 de articole unice, majoritatea de stiri. De ce nu ma apuc sa scriu mai mult? Pai in primul rand ca sunt cam aglomerat, mai am cateva site-uri de genul asta, inclusiv WebPress, dar efectiv nu ma trage inima sa scriu zilnic despre accidente, povestea trista de la Caracal, etc. Asadar mai scriu, dar o fac prea rar ca sa consider ca am un site de stiri.

Creare-site-gratis

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.