DigitalPress – un site romanesc de stiri in crestere

Va ziceam mai inainte de site-uri aflate in crestere, unul dintre ele este DigitalPress.Info – evident aflat la inceput de drum, dar cu perspective, alaturi de WebPress.Info – pe care asteptam sa-l dam in locatie unui ziarist independent! De fapt ca sa fim sinceri, le-am da pe ambele unui grup de ziaristi, care vor sa duca munca noastra mai departe. Pana la urma pe langa dorinta de a scrie mai trebuie si altceva, chiar si daca ai talent in asa ceva – jurnalism.

DigitalPress – un site romanesc de stiri in crestere

Deci pe langa site-urile de stiri si informatii dedicate catorva orase/judete sau regiuni [ ValeaPrahovei.Net ] mai avem si doua domenii/site-uri pentru stiri din tara si diaspora – aici mai avem chiar si Romanii.Info – deci sa zicem asa, suntem blindati! Problema ar fi sa scriem mai multe, eu unul nu prea sunt atras de mondenitati si nici de stirile ce se dau zilnic la Pro TV si Antene. Asa ca ideea de a face si sustine site-uri de stiri nu a fost cea mai potrivita.

Pe de alta parte, ma bucur ca rezultatele financiare ale site-ului Digital Press sunt excelente – raportate evident la munca depusa. Adica veniturile au crescut de cinci ori fata de inceputul anului, ceea ce nu este putin lucru. Sa zic asa, se afla in TOP 10 ca randament financiar. Chiar nu regret ca am luat domeniul si am lucrat la el, la altele am lucrat la fel de intens si rezultatele sunt mediocre ca sa nu zic slabe. Chiar si traficul este pe primele pozitii, osciland in jurul a 1000 de unici pe zi.

Site de știri

DigitalPress – un site romanesc de știri în creștere

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.