Din ce in ce mai sarac

Nu cred ca am scirsi acest articol cu un scop anume, mai degraba ca sa profit de poza de mai jos. Pe de alta parte, veniturile sunt in scadere, oricat ma stradui eu sa fac ceva istet si sa le cresc. Recunosc ca de pe 1 martie am stat mai mult la pat, gripa sau raceala si-a cam batut joc de noi, inca putin si trece luna. Nu mai zic ca am pierdut excursia in Dubai, ocazie unica as zice eu, caci nu mai prindem noi bilete platite de Alex – pana la urma de unde sa scoata si el sute de euro pentru niste mosnegei care se joaca de-a bloggingul.

La ultima plata am pierdut 100 de euro, acum cred ca mai pierdem peste 200 si uite cum pierzi mai mult decat castiga altii din online. Sincer sa fiu o pierdere de 300 de euro pe luna ma pune pe ganduri, cum ma fac bine cred ca ma apuc cumva sa mai ridic site-urile, au scazut incet dar sigur in pozitii. Evident ca de pe locul trei pe locul sase insemana mult la venituri, nu-i asa?

Chiar si proiectele .online nu mai merg cum mergeau, nu mai zic ca cel mai nou a reusit sa ajunga la sub un euro in total, nu pe luna, desi atrage ceva trafic organic. Ma cam supara ideea ca voi renunta la domeniu si voi trece site-ul pe subdomeniu. Parea un proiect bunicel, ar fi fost ok daca aducea cateva sute de euro pe an, dar el nici macar nu-si scoate banii pentru reinnoire. Asta-i viata, nu este mereu asa cum vrei tu. Revenim cu date noi luna viitoare.

Bani din blogging

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.