Din nou despre Pavel Corut

Am zis in articolul precedent ca am tot urmarit discursul securistului Pavel Corut de la DD – sau ma rog – zero TV, asa ca pe la minutul ( ora ) 2:54:00 abominabila creatura ne explica cum fortele oculte au distrus socialismul in care el crede, pe care l-a slujit si aparat. Omul asta cauta dovezi stiintifice in carti, in versurile lui Eminescu, etc., dar el singur ne arata cine este cu adevarat – un securist pus pe facut bani prin atacarea credintei poporului roman. Cine are rabdare pate sa numere de cate ori ne-a amintit ca a scris o carte, ca munceste la gradina – uite domnule de unde face el rost de bani, de la vandut de zarzavaturi.

Din nou despre Pavel Corut

Tot el spune ca se roaga la Dumnezeu, dar cum oare o face? Nu face el exact ce le reproseaza crestinilor? Ca de roaga la divinitate? Pai NU, el crede ca numai cum se roaga el e ok, cum se roaga romanii e gresit. Asa ca e el desteptul si savantul epocii de aur ceasusite. Hai sa vad ce monstruozitati securiste spune Pavel Corut in continuare. Voia sa dea impresia de om civilizat, dar sa vezi ce repede ii sare mustarul cand un preot vrea sa-l intrerupa. Adica daca ar fi sa ma iau dupa stiinta, as zice ca e schizofrenic. Dar nu zic, ca nu ma vad eu mare specialist in medicina.

„Am fost destul de politicos”, apoi ne spune ca a manifestat cu „Noua dreapta”, adica este evident ca este un fascist. Comunist, securist si fascist. Oare ce mai poti cere de la Pavel Corut? Evident ca un securist se insinueaza in orice organizatie ii este de folos. La cate spume face mie imi este clar: omul asta nu urmareste ceva care sa ne fie de folos, dar mai mult de atat, este un mare mincinos: am citit toate cartile religioase. Pe bune? Chiar pe toate, nu ti-a scapat niciuna?

Cred ca am obosit sa-i ascult aberatiile lui Pavel Corut, ca uite ce inseamna in babiloniana, in ebraica, etc. Pai trebuie sa inventam cuvinte noi? Apoi ne spune sa mergem sa vedem tablitele de la Tartaria, despre care se stie ca inca nu s-a dovedit nimic. Pai ori esti adeptul stiintei ori a stirilor nedocumentate? Nu stiu de ce am impresia ca acelasi Pavel Corut este ala de se crede cu puteri paranormale? Poate ma insel, dar am sa studiez problema.

Hai ca ajunge cat am scris despre secventa asta din emisiune, daca mai gasesc ceva ce merita mentionat, poate mai adaug cate ceva despre securistul asta abominabil. A se intelege ca am scris cam in modul in care vorbeste paranormalul meu.

Pavel Corut - securistul

Din nou despre Pavel Corut – securistul de la televizor

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.