Discrepanta intre FaceBook si Trafic.ro [ T5 ]

Ma tot uit la cei mai de seama influenceri de limba romana, de la cei din Romania la cei din Republica Moldova. Majoritatea au si pagini de FaceBook, iar ceea ce ma mira este faptul ca desi au zeci de mii de vizitatori pe zi, postarile lor de pe FaceBook au cate 5 -10 like-uri. Daca te uiti si la comentariile de pe site, sunt mereu aceleasi persoane. Asadar care o fi adevarul? Stim cu totii ca iti poti modifica IP-ul si deci poti pacali traficul afisat destul de usor.

Discrepanta intre FaceBook si Trafic.ro [ T5 ]

Totusi nu ma pot clarifica, cum e posibil sa ai zeci de mii de vizitatori pe zi pe site, tot la fel zeci de mii de fani – am si eu pagini de genul asta in portofoliu – si diferenta de comentarii pe FaceBook, inclusiv like-uri la postari este ca de la cer la pamant. Culmea, la mine merge invers, cand distribui pe FaceBook imi creste de doua ori traficul, like-uri sunt cu sutele, deci parca merge altfel treaba.

Oricum ar fi, trebuie studiat fenomenul si trebuie gasite modalitatile de a pune de acord site-ul cu conturile de Instagram, YouTube si FaceBook. Este pacat sa ai trafic pe unele si pe altele nu. Sau? Poate ca de fapt Social Media este oglinda site-ului si de fapt acel trafic extraordinar de mare este cumva supra evaluat.

Contul meu de Facebook

Discrepanta intre FaceBook si Trafic.ro [ T5 ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.