6000 de euro in doi ani si jumatate

Am inceput un proiect in septembrie 2017 si iata ca a ajuns la un venit total de 6.000 de euro. Asa ca am revenit putin la discutia legata de cat costa un site, mai ales ca pe diferite forumuri se vehiculeaza mereu suma de 12 x venitul mediu pe 12 luni. Teoretic proiectul de care vorbesc ar valora in opinia unora 3.000 de euro sau mai putin. Pe bune? Asta in timp ce site-ul meu cel mai productiv a produs 12.000 de euro in aceiasi perioada. Adica dublu. Daca ar fi sa le vand, pe primul – cel cu 6.000 nu l-as vinde decat cu minim 10.000 de euro, in timp ce pe cel mai productiv l-as da cu 20.000.

Cum am castigat 6000 de euro in doi ani si jumatate

Acum 7 ani am mers pe varianta monetizarii cu AdSense, cu ceva restrictii la texte si nise, dar nu-mi pare rau. Azi pot spune ca mi-au intrat in buzunare peste 70.000 de euro. Nu e mult daca privesti lucrurile la modul cat as fi castigat ca angajat, iar munca de blogger nu e tocmai usoara. Dar nici epuizanta nu este, daca nu vrei azi sa faci nimic, asta e treaba, te odihnesti. In schimb nu ai pauza niciodata daca esti legat de FaceBook. Nu postezi, NU existi!

Gata cu laudele, nici macar nu stiu cum de m-am apucat sa scriu despre asta, am lasat articolul in draft, azi il inchei si cred ca am discutat prea des despre venituri, bloguri si chesti din astea. Pe cine mai intereseaza azi cum e sa fii blogger?

Câștiguri din blogging

Cum am câștigat 6000 de euro în doi ani și jumătate

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.