Domenii de vanzare cu autoritate medie

Atunci cand vrem sa cumparam un domeniu mai vechi este bine sa vedem mai intai ce Page Authority are. De aceea am decis sa scoatem la licitatie cateva domenii cu PA mai mare de 25. Cateva ni se par chiar atractive fie pentru ca sunt scurte si permit o gama larga de utilizari, fie pentru ca au nume sugestive.

1) e4uk.info PA 25 , contine subdomenii precum Australia, Irlanda si Dubai, toate subdomeniile fiind excelent palsate din punct de vedere al traficului organic.
2) e-4tv.info este un portal legat de tot ceea ce inseamna filme, seriale, actori. Subdomeniul de pe prima pozitie legat de biografie actori si biografie actori romani cred ca va spune suficient despre avantajul achizitionarii acestui domeniu. PA 25
3) caut-bona.info cu subdomeniul bone se vinde cu tot cu pagina de FaceBook, cea mai citita in acest domeniu, cu PA 26.
4) e-4tv.com vine impreuna cu doua subdomenii seriale si filme, din care primul este excelent plasat pe nisa sa, cu Page Authority 27.
5) e4md.info este iarasi un domeniu excelent, brandabil si cu PA 28
6) actori.info mi se pare un domeniu ce merita achizitionat, usor de retinut si de fructificat.
7) e4de.info este probail cel mai bun site din portofoliu, de aceea si porneste la licitatie de la pretul de 1000 de euro, iar cu cat stam mai mult, cu atat mai bine, pretul sau creste luna de luna, odata cu traficul! Page Authority 29.
8) comunicate.info nu mai are nevoie de prezentare, cred ca va dati seama ce se poate face cu el si la ce pret se va vinde dupa ce va avea PR 3 sau 4! Momentan PA 29.
9) e4md.info un excelent site legat de Moldova sau orice alta prescurtare cu MD va vine in cap. PA 30 si este in crestere. Momentan are cateva subdomenii inchiritate la 100 de euro pe an, gen paza sau cabinet stomatologic Ovidiu Arbuz, sau chiar Mobila.
10) jocuri-bune.info incheie TOP 10 site-uri si domenii de vanzare, cu PA 30, fara alte comentarii, poate faptul ca subdomeniul mario este un exemplu de utilizare a vechimii in online al domeniului.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.