Domenii de vanzare

Am decis sa vindem toate domeniile din portofoliu, ceea ce inseamna 21 de domenii ce gazduiesc peste 100 de site-uri. Toate se vand la pretul de 2000 de euro, impreuna cu hosting platit pe un an de zile, pagini de facebook si evident cu temele respective si cntinutul site-urilor.

Recomandam: cele doua domenii TV, care rankeaza excelent pe toate articolele. Sa luam de exemplu siteul Actori Romani, pozitia 1 la cautarea principala (Biografie Actori Romani), in acest moment avand 37 de biografii, prima fiind Biografie Peter Calin Netzer – locul 5, Biografie Anda Adam locul 1!

Daca vom continua vom vedea ca toate biografiile sunt gasite foarte usor, traficul site-urilor din categoria TV atat pe .com cat si pe .info fiind undeva la 100 vizitatori unici zilnic.

Caut-bona.info este un domeniu ce merge excelent, se vinde cu pagina de FaceBook pe care o descoperiti foarte usor cand cautati „caut bona„, locul 2!

Recomandam site-ul si domeniul comunicate.info, evident ca se intelege de ce, aici chiar nu mai trebuie insistat prea mult.

Vand urgent covor din piele de vaca

Vand urgent covor din piele de vaca

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.