Domenii din portofoliu

Avem deja zece domenii noi, printre care se regasesc si urmatoarele: iCursuri.ro, iSanatate.ro, wPress.ro, BaniMarunti.ro [ DA 7, PA 30 ], ClubSeo.ro, Bucuresti.info.ro si altele. Toate sunt achizitionate de la ClausWeb, unde sper sa mut 90% dintre domeniile mele. Vor ramane separat cele cu TLD-ul online, pentru ca nu stiu cum le pot achizitiona de la ei [ am sa intreb, cine stie daca nu este si asta posibil ].  In total cred ca am peste 40 de domenii, dar trebuie facut ceva sa ramana maxim 30. Este greu sa faci asta cand castigi bani de pe urma lor, dar cumva va trebui sa rezolv. Altfel o sa am iarasi de munca, asa cum a fost cu 4md.ro, 2FB.ro sau si mai interesant, kitgoblen.ro, un domeniu ce azi redirectioneaza catre broderii.info – deci iarasi ceva de munca.

Domenii din portofoliu

Nu o sa credeti dar am ceva interesant pe un cont numit Mihai Eminescu, unde sunt cinci domenii” WikiShop.info, Romanii.info, kLumea.info ( asta cred ca e pe cale sa dispara din portofoliu – desi mai am doua site-uri care necesita atentie: Iasul.info si Tulcea.info, care alaturi de Aradul.info sunt cele trei domenii luate pentru a face treaba cu ele! ).

O problema o reprezinta numarul mare de site-uri care au trebuit refacute dupa ce anul trecut mi-au fost sustrase din portofoliu de un asociat, acum totul pare aproape ok, dar de munca cred ca mai am inca cel putin doi ani. Asa e cand vrei sa traiesti din online, iar eu chiar reusesc de prin 2010, ceea ce nu e chiar rau, as zice (tot) eu.

O sa revin curand cu alte detalii despre portofoliul meu, despre site-uri interesante, etc. Asta pentru ca am primit cateva sute de email-uri legate de acest subiect, am sa fac niste calcule, studiez problema si revin cu date concrete.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.